Gebruik onderstaand formulier om jezelf of jouw zoon/dochter in te schrijven bij onze vereniging. Voordat je het formulier kunt verzenden, moeten alle velden met een * zijn ingevuld.

Personalia

Geef hieronder de persoonlijke gegevens van het nieuwe lid op.

Contactgegevens

Geef hieronder op hoe wij je kunnen bereiken.

Lesgroep

Geef hieronder op voor welke les je deze inschrijving doet.

Gegevens voor de contributie

Geef hieronder op van welke gegevens we gebruik kunnen maken om de contributie te incasseren. Meer informatie over de contributie kun je hier vinden.

Overige vragen

We zouden je graag nog enkele vragen willen stellen over dit lidmaatschap.

Onze vereniging is voor een groot deel afhankelijk van vrijwilligers. Er is vaak wel iets te doen en ook jouw hulp kunnen we goed gebruiken. Mogen wij je benaderen voor vrijwilligerswerk binnen de vereniging?*
JaNee

We willen je graag periodiek op de hoogte houden van de activiteiten en ander nieuws in onze vereniging. Dit doen wij middels een nieuwsbrief. Mogen we jou periodiek digitaal een nieuwsbrief toesturen?*
JaNee

Om onze vereniging te promoten plaatsen wij regelmatig berichten op onze social media kanalen en op onze website. Een foto zegt daarbij vaak meer dan duizend woorden. Hebben we jouw toestemming om af en toe foto's van jou of jouw kind, genomen tijdens de les, voor dit doel te gebruiken?*

Tot slot willen we je vragen hoe je gymnastiekvereniging Hou-Vast kent?*
Via social mediaVia de websiteVia een ander lidAnders

Indien je 'Anders' hebt gekozen, kun je dat hieronder toelichten?

Bepalingen

  • Na het verzenden van dit formulier zal gymnastiekvereniging Hou-Vast starten met het afschrijven van de verschuldigde contributie via automatisch incasso van bovengenoemde rekening. Na de eerste afschrijving zal dit geschieden aan het begin van elk kwartaal.
  • Er geldt een inschrijftarief van 10 euro. Deze wordt bij de eerste incassering van de contributie afgeschreven.
  • Opzeggen kan alleen schriftelijk, per e-mail of via het daarvoor bestemde formulier op onze website. De opzegging dient minimaal 1 maand voor het einde van een kwartaal bij ons binnen te zijn. Indien te laat wordt opgezegd, geschiedt uitschrijving per volgend kalenderkwartaal. Je bent voor dat kalenderkwartaal dan nog wel contributie verschuldigd.
  • Je persoonsgegevens worden verwerkt overeenkomstig onze privacy policy. Deze kan je hier op onze website vinden.

Ik ga akkoord met bovenstaande bepalingen en ik verklaar ouder te zijn dan 16 jaar en/of ouder/verzorger te zijn van het aan te melden jeugdlid.

[recaptcha]